Sílvia Portero i Montse Orriols obren Can Pobla.
Des del passat cap de setmana, Matadepera compta amb un nou restaurant: Can Pobla, situat dins del Parc de Sant Llorenç del Munt, al conjunt de cases del mateix nom, i on s’hi pot accedir, entre d’altres llocs, des de Can Robert.
Les seves responsables són Sílvia Portero i Montse Orriols, que van decidir durant la pandèmia obrir el seu propi restaurant. Orriols va ser cap de cuina del restaurant Cal Madu durant prop de vuit anys i va compartir una temporada als fogons del Nandu Jubany a Andorra. Portero, per altra banda, ha estat organitzadora d’esdeveniments i festes privades.
La cuina del restaurant està basada en una bona brasa, bons llegums, ous ecològics de la Vall d’Horta, xai del Vallès, embotits artesans, arrossos, selecció de formatges afinats, plats amb productes de temporada, carquinyolis casolans, una acurada selecció de vins… i amb una carta estacional amb suggeriments que aniran canviant setmana a setmana. També disposen de menú per a grups.
El seu horari és de dimecres a diumenge, amb esmorzars de 8:30h a 11.00h, dinars de 13.00h a 15.00h i sopars per grups grans amb reserva prèvia. Per a reserves, al WhatsApp 660 91 75 88.