Últim assaig i concert del Pòdium 2024

Dijous, 11 de juliol de 2024

Aquest divendres es tanca la 10a edició.

La Regidoria de Cultura tanca aquest divendres 12 de juliol una nova edició del Pòdium, una iniciativa que ha arribat als primers 10 anys de vida i que forma part de la nova generació de festivals de música clàssica on s'aporten noves maneres de veure i sobretot de sentir el repertori tradicional.

Els concerts del Pòdium s’han complementat amb els assajos que duen a terme els músics, dies i hores abans d’interpretar les seves peces. Aquí doncs, no hi ha hagut vestits de gala, ni la solemnitat del dia del concert, sinó només el treball previ. Les sessions han estat obertes a tothom, tenen lloc al Casal de Cultura entre les 10 del matí i la 1 del migdia, i la darrera d’elles serà aquest divendres.

I a les 7 del vespre d'aquest divendres, el darrer concert, on amb el genèric títol de “Més enllà dels finals” es podran escoltar obres de Bach i Messiaen. El concert té un preu de 7 €uros i la venda d'entrades es fa a www.entrapolis.com, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina. Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 93 730 01 32 o  per correu electrònic a cultura@matadepera.cat o al programa oficial que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

A les imatges, un assaig i un concert d’aquesta setmana (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 10.07.2024 | 16:27