Nova edició del "Degustant sabers" del CLMA

Divendres, 9 de juliol de 2010
El Consell Local del Medi Ambient va organitzar per aquest diumenge 11 de juliol (i no dissabte 10 com s'havia dit en un principi), una nova edició del taller que porta per nom "Degustant sabers" i que en aquesta ocasió va fer descobrir els àpats dels segadors. Una vinenta de persones hi van participar, en una trobada que va començar a quars de set de la tarda a la Plaça de l'Església. El taller és la segona d’una sèrie de jornades sobre coneixements populars culinaris de les plantes. La primera va estar dedicada a les flors de saüc, i va tenir lloc el passat mes de maig. L'activitat va constar d'un petit recorregut a peu i àpat de segadors al camp. Hi va haver desplaçament en cotxe fins a can Garrigosa, i allí es va fer un petit recorregut, sopant com els segadors, i amb les explicacions dels germans Orriols, i l'Antònia de Mas Ferrés. El menú va estar constituït de llonganissa, amanida, mongetes seques, tupi, sopes de farigola, acompanyat amb un bon vi. L'activitat va comptar amb alguns dels que havien sigut segadors al poble que van explicar com es feia la sega a Matadepera.
Darrera actualització: 23.08.2017 | 15:54