Manipulació d'aliments en temps de Covid-19

Dimarts, 14 de juliol de 2020

La Diputació de Barcelona organitza una formació virtual sobre manipulació d'aliments en temps de Covid-19.

La Diputació de Barcelona organitza una formació virtual sobre manipulació d'aliments en temps de Covid-19, destinada especialment a establiments minoristes d'alimentació i restauració, però també a entitats que organitzin actes i a la ciutadania en general.

Aquesta formació té per objectiu donar indicacions als manipuladors d’aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d’higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.

Les darreres sessions programades són per avui, 14 de juliol (de 10 a 12h), i el 16 de juliol (de 16 a 18h). 

Aquelles persones que estiguin interessades en participar de la formació, han d'enviar un correu a: francham@matadepera.cat, tot indicant la sessió en què volen participar, les dades personals (nom complert, DNI, correu electrònic) i especificant la procedència (establiment alimentari/restauració, entitat o ciutadania).

Al finalitzar la formació, s'entregarà un certificat a tots els participants. 

Al document adjunt al lateral de la notícia trobareu més informació sobre la formació.

Darrera actualització: 13.07.2020 | 10:04