AIUMA presenta els seus cursos d'hivern

Dissabte, 1 de novembre de 2008
L'Aula Interuniversitària de Matadepera acaba de presentar els cursos que impartirà els mesos de novembre i desembre: el tercer cicle de "Cuina & Cinema", un de cuina de Nadal i un altre de creació de microescultura i joieria amb la tècnica de la cera perduda. El primer, el de Cuina de Nadal tindrà lloc els quatre dimarts de novembre (de 2/4 de 5 a les 6 de la tarda). Anirà a càrrec de Lluís Bernils i tindrà lloc al Restaurant El Celler (Carrer Gaudí, 2). La primera sessió (4 de novembre) estarà dedicada als entrants. La segona (11 de novembre) als peixos. La tercera (18 de novembre) a les carns. I la quarta i darrera (25 de novembre) als postres. El de "Cuina & Cinema", tindrà lloc al Restaurant El Celler, i cadascuna de les tres sessions consisteix en la projecció d'una pel·lícula amb elements gastronòmics, precedida d'una breu explicació, i seguida d'un àpat preparat especialment per a l'ocasió, i relacionat evidentment amb el film. Les tres previstes pel cicle d'aquest any seran 'Tomates verdes fritos' (10 de novembre), 'Deliciosa Martha' (17 de novembre) i 'Chocolat' (24 de novembre). Finalment, el tercer curs anirà a càrrec de l'escultor Salvador Farrés, i tindrà lloc els dies 2, 4, 9 i 11 de desembre de 6 a 2/4 de 9 al Casal de la Gent Gran. El curs està orientat a persones interessades pel disseny, la creació de les seves pròpies joies, i la realització de petites escultures decoratives amb la tècnica de la cera perduda o microdifusió. Més informació a www.aiuma.cat o a l'apartat de l'agenda d'aquesta mateixa pàgina.
Darrera actualització: 23.08.2017 | 13:43