AIUMA organitza un curs de cuina amb "El Celler"

Dissabte, 7 de novembre de 2009
AIUMA organitza per aquest mes de novembre (els dimarts 10, 17 i 24), a partir de 2/4 de 5 i fins a les 6 de la tarda, un curs de cuina que estarà dirigit per Lluís Bernils i que tindrà lloc al Celler. El curs s'ha ajornat just una setmana, perquè havia de començar el dia 3. Al llarg de les tres sessions s'elaboraran primers plats (raviolis amb formatge, bonítol rostit amb amanida de tomàquet sec i sushi amb calamarsets i crema de carxofa); segons (raviolis de peus de porc i botifarra negra, bacallà amb puré de cigrons, vi i muselina d'herbes, i mil fulles de filet amb bolets i foie), i postres (pastís de formatge amb coulís d'aranyons, tatin de poma amb crema de vainilla i tiramissú). Per a informació i inscripcions, telèfon 629 590 348 o a info@aulainteruniversitaria.com.
Darrera actualització: 23.08.2017 | 15:12