Campionat de Tardor del Club de Golf

Dimarts, 15 d’octubre de 2024

El dia 24 hi haurà un nova prova de la lligueta.

22 jugadors van participar el passat diumenge 13 d’octubre al Campionat de Tardor al Camp de Golf Municipal. Montse Turu Segura va ser la primera classificada en Handicap Inferior Femení, i Maria Teresa Sorrosal Navarra va guanyar en Handicap Superior Femení. Javier Yagüe Garreta es va imposar en Handicap Inferior Masculí, i Jose Manuel Vicente Garcia, en Handicap Superior Masculí. Per altra banda, Mireia Pardina Eroles va guanyar en Scratch Femení, i Carles Iribarren Donadeu, en Scratch Masculí.

Al finalitzar el campionat es va fer un sorteig amb obsequis que alguns comerços van cedir molt amablement.

El proper 24 novembre, les instal·lacions acolliran la 5a Prova de la Lligueta 9 Forats. Per la classificació final puntuaran els quatre millors resultats del total de sis proves de que consta aquesta competició que es va iniciar el passat 10 de març.

A  la imatge, foto de família de guanyadors i participants (Foto: Camp de Golf Municipal).

Darrera actualització: 15.10.2024 | 11:38