NOTÍCIES

Dijous

27/07/2017

Es presenta la Cursa Popular de Festa Major

Les dependències municipals van acollir el passat dilluns 24 de juliol la presentació de la Cursa Popular de Festa Major, que aquest any torna a organitzar la Associació Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d'Esports i que està prevista pel 2 de setembre.

L’Alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona i el regidor d’esports Quico Sala van atendre Pep Mota i Xavi Planas de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa que els van facilitar les novetats que es presenten aquest any.

La Cursa Popular, les inscripcions de la qual ja estan obertes, tindrà sortida i arribada serà des del Pavelló, i hi haurà tres curses: una de 10 quilòmetres, que començarà a 2/4 de 7 de la tarda, una altra, Infantil, a 1/4 de 7 (de 1500 metres), i una altra, Mini, de 500 metres, a les 6.

El preu d'inscripció es de 4 €uros, un dels quals anirà a Caritas Matadepera. En la cursa d'adults, el control de temps es farà pel sistema de xip que ha de ser propi, i de fet, no entraran a la classificació ni optaran a cap premi les persones que no en disposin. Qui vulgui, podrà comprar el xip al preu de 12 €uros, que quedarà en propietat del participant.

La participació a la Cursa de Festa Major es pot formalitzar a les Piscines Municipals de Matadepera fins al 30 d'agost a les 7 de la tarda, i també al web www.mitjaterrassa.org. Malgrat això també s'admeten inscripcions els dies 31 d'agost i 1 de setembre fins a les 6 de la tarda. Aquests inscrits no constaran a les classificacions oficials ni tampoc podran rebre cap premi.

La recollida de dorsals i regals es pot fer el divendres 1 de 10 a 22 hores, i el dissabte de 10 a 1 del migdia a la botiga Decathlon Terrassa. I també el dissabte 2 al mateix Pavelló de Matadepera entre les 4 i 2/4 de 6 de la tarda.

A la dreta, dues imatges de la presentació de la cursa, aquest dilluns (Fotos: Miquel Badia).

Gaseta 350