NOTÍCIES

Dijous

10/08/2017

Inscripcions per a activitats de Festa Major

Diverses convocatòries de la Festa Major que tindrà lloc a partir del proper 31 d'agost requereixen inscripció prèvia, que es pot tancar dies abans que tingui lloc l'acte, encara que amb excepcions.

En el Torneig de Futbol Sala, per exemple (a partir del 30 d’agost), les inscripcions es fan fins dimecres 23 a les piscines (93 730 16 15) o per correu electrònic a cfmatadepera@gmail.com; el Torneig de Frontó (a partir del 2 de setembre), les inscripcions es duen a terme des del dilluns 24 al diumenge 27 a les Piscines (93 730 16 15). Les inscripcions del Torneig de Golf de Festa Major (que té lloc a partir de l’1 de setembre) es fan a les Oficines del Camp de Golf Municipal; les Miniolimpiades de Festa Major (que tindran lloc el dissabte 2 de setembre), es fan a les Piscines Municipals fins l’1 de setembre; i les del Campionat de Petanca de Festa Major, al Bar del Casal de la Gent Gran.

Pel que fa a la Cursa Popular de Matadepera (que tindrà lloc el 2 de setembre), les inscripcions es fan a les Piscines (93 730 16 15) o a www.mitjaterrassa.org fins al 30 d’agost a les 7 de la tarda. Malgrat això, el dijous 31 i el divendres 1 es dóna l’opció de poder-se també inscriure a les Piscines fins a les 6 de la tarda. Tothom qui s’apunti dijous o divendres podrà córrer i rebrà l’obsequi corresponent però no constarà a les classificacions oficials ni podrà rebre cap premi.

Pel que fa al XVIII Open BTT Infantil Juvenil (que serà el 3 de setembre), les inscripcions es fan a BTT Sport, al carrer Sant Joan, 79 (93 787 15 49). El concurs de Trencaclosques (que serà el 3 de setembre), les inscripcions es fan des del dijous 30 fins al dissabte 2 de setembre a lestudi.fotografs@gmail.com. El Concurs de Dibuix i Pintura Infantil (4 de setembre), el mateix dia al Casal, i el Torneig de Hoquei Sala (a partir del 6 de setembre), fins al 26 d’agost a info@m88h.com. Finalment, les inscripcions del II Torneig de Pàdel, que tindrà lloc a partir del 31 d’agost es fan a www.TDPadel.com

Podeu consultar totes aquestes dades al programa oficial de Festa Major que trobareu clicant al banner de la pàgina principal.

A la dreta, dues de les convocatòries que requereixen d’inscripció prèvia: la Cursa Popular i els escacs.

Gaseta 350