NOTÍCIES

Dimarts

16/05/2017

250 corredors i 500 kg de menjar al Cross

Video Veure video

Actualitzat a les 13:32 del 19 de maig 250 corredors van participar aquest diumenge a una de les cites ja ineludibles del calendari esportiu del municipi: el Cross Matadepera, que ha arribat aquest any a la seva sisena edició i que està organitzat un cop més per la comissió tècnica Cross Matadepera.

A partir de quarts de deu del matí i per diferents circuits traçats al llarg del Bosc de les Farigoles (a l’Avinguda Mas Sot, al costat del Camp Municipal de Futbol) va desenvolupar-se aquesta competició que van guanyar, en les categories absolutes, Enric Vila i Laia Casajoana.

Una de les particularitats que es van repetir va ser que cada participant havia de portar dos quilos de menjar a canvi del dorsal. Un cop acabada la competició, tot el menjar es lliurarà al Rebost d'aliments de Terrassa. Aquest any, han estat més de 500 quilos.

A la dreta, dos moments de la cursa: a la imatge superior, l'Alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d'esports Quico Sala en el repartiment de premis del podi de les categories absolutes, que van anar per Enric Vila Ruiz, Jesús Rodríguez Charles i Carlos Pérez Guerrero (masculina), i Laia Casajoana, Ninfa Estela Chávez i Florence Bertholet (femenina). A sota, un moment de la sortida (Fotos: Comunicació i Miquel Badia).

Gaseta 350