NOTÍCIES

Dijous

11/05/2017

Quart Sopar Solidari de l'Institut

La Comissió Solidària i el Grup Solidari Shout It de l’Institut de Matadepera han organitzat per aquest divendres 12 de maig a partir de 2/4 de 8 de la tarda i al pati del mateix centre, la quarta edició del “Sopar Solidari” que aquest any es fa amb col·laboració amb Proactiva Open Arms, l’ONG sense ànim de lucre que va néixer d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència en les costes espanyoles. Es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

El preu és de 7 €uros a taquilla i 5 €uros en entrada anticipada (nens fins a 5 anys, de franc), que es pot adquirir al mateix Institut Matadepera, al Casal de Cultura i al Punt Jove. L’organització també ofereix una fila 0 de compra d’entrada sense assistència i pagant 5 €uros com a donatiu.

Com en d’altres ocasions, cal portar-se el sopar de casa, amb coberts inclosos, i a partir de 2/4 de 9 començaran les actuacions, que s’allargaran fins a les 11 de la nit. Al pati també hi haurà paradetes de degustació, tallers pels petits, i tómbola.

Gaseta 350