NOTÍCIES

Dimarts

16/05/2017

Campanya “Let’s Clean Up Europe!” al poble

L’Ajuntament de Matadepera, en col·laboració amb l’ADF, els Bombers Voluntaris i les AMPES de les escoles Ginesta, Torredemer, Montcau La Mola i l’Institut Matadepera van tornar a organitzar aquest passat cap de setmana una acció de neteja per col·laborar amb la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”, una campanya a nivell europeu que consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per tal de restaurar-ne l’hàbitat i el paisatge i conscienciar i sensibilitzar la ciutadania.

A Matadepera, la jornada es va desenvolupar al llarg de divendres a diversos indrets del municipi, on cada escola hi va fer una intervenció de neteja. En aquesta ocasió, es van recollir residus del Bosc de les Farigoles, d’una part de la Riera de les Arenes i de les zones verdes properes a les escoles Joan Torredemer i Montcau La Mola.

A banda d’aquesta actuació conjunta de les escoles, el dia 14 també es va organitzar una nova jornada de neteja, la setena ja, promoguda per la comissió “Ginesta Activa” de l’AMPA de l’Escola Ginesta i que va consistir en la recollida de residus abocats il·legalment a zones boscoses del municipi. En aquesta ocasió hi van participar un grup de famílies que també es van voler sumar a la campanya de neteja.

En aquesta mateixa web trobareu un banner
A la dreta, dues imatges de la recollida de brossa d'aquest cap de setmana.

Gaseta 350