NOTÍCIES

Dijous

11/05/2017

Últims dies per apuntar-se al Filmat

Video Veure video

El passat 7 d’abril es va obrir una nova convocatòria del Filmat 2017, la setena edició del Festival de Creació Audiovisual Jove de Matadepera organitzat per Matadepera Televisió i el Punt Jove. Els interessats en participar-hi podran presentar les seves obres audiovisuals fins aquest proper 19 de maig. I un mes després, el 9 de juny, el jurat escollirà les millors creacions audiovisuals, en un acte que tindrà lloc, el 9 de juny, a les 17:30 hores i al Casal de Cultura.

Com en les darreres edicions, el Filmat és un festival obert a tothom, sense limitacions d’edat ni procedència. Tampoc hi ha limitacions de gènere o format, i les creacions audiovisuals poden ser curtmetratges, documentals, videoclips, videoart o projectes experimentals. L’única limitació és el temps: com a molt, les obres han de durar 20 minuts.

El premi a la millor obra de la categoria d’adults serà de 400 euros. També hi haurà guardons per a la millor obra realitzada per menors de 18 anys (200 euros), la millor creació dels alumnes d’un centre educatiu (200 euros) i la millor obra local (guardonada amb un xec regal de Matadepera Comerç).

El Filmat torna a comptar amb la col·laboració del Parc Audiovisual de Catalunya i Matadepera Comerç.

A la dreta, una imatge del lliurament de premis de l'edició de l'any passat.

Gaseta 350