NOTÍCIES

Dijous

20/04/2017

Els "Dijous a l'Hotel" conviden 'Bedroom'

Després de la pausa de la Setmana Santa, Punt Jove, amb la col·laboració de JAM i Decibel Produccions continuen la nova temporada dels "Dijous a l'Hotel", concerts per amenitzar les nits d'aquest dia de la setmana. Els concerts són de franc i tenen lloc a partir de 2/4 d'11 de la nit.

Per aquest dijous 20 d’abril s’ha programat "Bedroom", el grup que ha gravat discs dins bungalows, l'artista que ha telonejat a Bill Callahan, la música que ha inspirat Isabel Coixet i altres cineastes o la petita banda de folk d'autor d'Albert Aromir.

En una entrevista de 2012, Aromir explicava que li agrada que passi molt temps entre disc i disc, perquè per a ell cadascun representa una etapa de la vida. Han passat tres anys més fins a la publicació de 'Llum i carn', el seu tercer llarga durada que és una declaració d'amor (ho són 'Bosc salat', 'Camp vermell' o 'Miralls a les nostres coves', una de les perles amagades del disc), i també és denúncia a 'Un llamp des d'alta mar' o 'Poble del far', una cançó en contra de les cultures aferrades a mentalitats reaccionàries.

Gaseta 350