NOTÍCIES

Dijous

13/04/2017

Club Dream Basket guanya la Copa de la Lliga

Club Dream Basket, l’entitat esportiva matadeperenca fundada el passat mes de setembre ha acabat la temporada de la millor manera possible: guanyant la Copa de la Lliga de la Balles, la competició de l'Associació Balles que organitza una lliga de veterans i veteranes (on es disputa una lliga regular amb dues divisions), i una Copa, on els equips s’han d’enfrontar amb equips de primera i segona divisió.

El Club Dream Basket va anar superant etapes fins que aquest passat diumenge 9 d'abril va haver d’enfrontar-se al Pavelló de Can Balsach de Sabadell amb l’Arcadi, a qui va derrotar 41 a 28.

El Club Dream Basket és un equip de bàsquet de veteranes del poble que disputa a Sabadell els partits. Està integrat per Aina Guitart Solsona, Alba Pérez Ojeda, Lídia Colom Ferrer, Sara Calatayud Robert, Montserrat Planas, Beatriz Fernández, Noelia Zarzuela, Mercè Catllà, Núria Catllà, Ester Tribaldo, Carmen Garcia, Alba Montfort, Meritxell Pizarro Armengol i Sílvia Ruiz.

A les imatges, l’equip triomfant, aquest passat diumenge. A sota, la presidenta de l’entitat Ester Tribaldos rebent la copa de guanyadores.

Gaseta 350