NOTÍCIES

Dimarts

18/04/2017

Una start up matadeperenca de llums de disseny

El passat mes de novembre va néixer a Matadepera “Belight Barcelona”, una start up que dissenya llums d'estil nòrdico-mediterrani i que en tan sols quatre mesos de vida ja ha aconseguit més de 10.000 seguidors a Instagram.

Tot va començar quan el jove emprenedor Josep Riera va comprar un llum i va veure que el sector de la il·luminació decorativa podia oferir on line un producte més modern, senzill, fet a mà i a l’abast de totes les butxaques. Aquesta idea el va impulsar a crear “Belight Barcelona”. “Es tracta de productes amb dissenys personalitzats, fets a mà per artesans de proximitat. D’aquesta manera, també es generen oportunitats de negoci als petits fabricants locals”, explica el seu fundador, Josep Riera. En aquests moments, “Belight Barcelona” ja està realitzant comandes fora d’Espanya i està treballant en la internacionalització de l’empresa.

Josep Riera va estudiar Administració i direcció d’empreses i Ciències Econòmiques a la Universitat Abat Oliva de Barcelona. Un cop finalitzats els estudis universitaris, va realitzar un Màster en Direcció de Màrqueting a EAE Business School. Després de treballar com a responsable de màrqueting de diverses empreses, el novembre de 2016 va decidir fer realitat un dels seus objectius personals: crear la seva pròpia empresa.

A la dreta, Josep Riera, amb una de les seves creacions.

Gaseta 350