NOTÍCIES

Dimarts

18/04/2017

Nou treball del grup “Caipirinhas Rumberus”

Video Veure video

El grup d’arrels matadeperenques “Caipirinhas Rumberus” va presentar el passat 1 d'abril el seu nou treball titulat “Surt al carrer i sigues feliç”. El disc consta de dues cançons “Surt al Carrer” i “Mil Trossets”, plenes d’alegria i vitalitat, que pretenen ser un crit a la vida i a la felicitat. El CD es distribuirà de manera completament gratuïta, tant en format físic com digital, ja que l’objectiu del grup és fer arribar a tothom el sentiment de felicitat que ells tenen amb la música. Els dos temes es poden escoltar també des de Spotify i “Surt al carrer”, a més, té ja el seu videoclip a Youtube.

La presentació oficial serà el 29 d’abril a la Sala Faktoria d'Arts de Terrassa, on “Caipirinhas Rumberus” tocaran aquestes dues noves cançons, a més d’altres temes com “Aquest cop” o “Com un gegant”, i les seves covers, animant a tothom a viure la festa de la vida.

“Caipirinhas Rumberus” és un grup musical format per joves de Matadepera i Terrassa que va començar amb la il·lusió de tres joves amb la idea de formar un grup per fer ballar i vibrar a multituds. El grup va créixer, adquirint experiència, fins arribar on és ara. L’estil de la formació és la rumba, però l’espectacle compta amb versions de cançons de tots els temps, “de les que agraden a tothom”, com acostumen a dir.

El grup ha actuat en diverses ocasions a festes majors com la de Terrassa, Cardona, Santa Susana, Solsona, festes particulars, festes universitàries i sales com Faktoria de Terrassa o el Boca Nord. Fa un parell d’anys van guanyar el concurs Connecta ’15 i van ser finalistes al concurs de l’Acampada Jove.

Actualment, el grup està format per: Víctor Pérez (Veu i guitarra), Xevi Garcia (Percussió), Santi Robert (Bateria), Henry Camarero (Guitarra), Uri López (Trombó), Xavi Borràs (Teclats), Eduard Corredor (Saxo Alt), Roc Alemany (baix) i Júlia Bach (Trompeta)

A la dreta, els “Caipirinhas Rumberus” en una foto promocional. A sota, el nou treball.

Gaseta 350