NOTÍCIES

Dimecres

19/04/2017

Es prepara un nou Mercat d’Intercanvi pel 6 de maig

Video Veure video

Coincidint amb una nova Festa del Reciclatge que tindrà lloc el 6 de maig, l’Ajuntament de Matadepera, a través de la Regidoria de Joventut, organitza una nova edició del Mercat d’Intercanvi i segona mà, un espai públic a on es realitzaran transaccions d’objectes diversos.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar una nova oportunitat a aquells objectes que ja no necessitem, conèixer formes diferents d’obtenir objectes, estalviar diners, reflexionar sobre els actuals models de consum i, en definitiva, fomentar un consum més responsable. Està prohibida la venda professional, i els objectes, nous o de segona mà, han d’estar en bon estat. Es poden portar llibres, joguines, electrodomèstics, roba, complements, bijuteria, objecte de decoració, artesanis, discs o material de jardineria. No poden procedir de robatoris o d’associacions d’acció socials, així com tampoc productes alimentaris, alcohol, animals, armes, productes farmacèutics ni estupefaents.

El mercat està obert a qualsevol persona que hi vulgui participar, ja sigui muntant una parada com portant objectes per a realitzar transaccions. Els participants podran intercanviar, regalar, comprar i vendre, i la participació està prohibida als professionals del comerç

El Mercat de l’Intercanvi i segona mà es farà a la plaça de Cal Baldiró entre les 11 i les 14 hores del proper 6 de maig.

Trobareu més informació al banner de la dreta de la pàgina principal.

Gaseta 350