NOTÍCIES

Dimecres

12/04/2017

Nil Solans, primer dels Júnior al Tour de Còrsega

El jove pilot matadeperenc Nil Solans es va adjudicar el passat cap de setmana, i juntament amb el seu copilot Miki Ibáñez, la primera posició de la categoria júnior al Rally Còrsega. Va ser en una cursa que va dominar amb el seu Ford Fiesta R2T amb pneumàtics Dmack, i on van acabar amb 43’5 segons d’avantatge respecte Nicolas Ciamin i amb més de tres minuts respecte a Terry Folb.

“Hem anat molt ràpid des del començament per aconseguir situar-nos i llavors ens hem dedicat a mantenir-lo”, va declarar Solans a l’acabar la cursa.

Solans afrontava la darrera jornada del Tour amb 25 segons d’avantatge respecte Folb, el seu principal rival a la prova, i Terry, amb problemes amb l’accelerador que li van fer perdre uns segons, va cedir Ciamin a la segona plaça.

D’aquesta manera, Solans ha guanyat quatre dels deu trams de la competició i surt de Còrsega com a primer líder del certamen júnior. La propera cista serà el Rally d’Itàlia, que tindrà lloc a l’illa de Cerdenya el cap de setmana dels dies 8 a 11 de juny. Si el matadeperenc acabés encapçalant la classificació general del campionat, guanyaria com a premi dos Rallies del WRC 2 de 2018 amb un Ford Fiesta R5.

A la imatge, Solans i Ibáñez, celebrant la victòria.

Gaseta 350