NOTÍCIES

Divendres

14/04/2017

Obre les portes al carrer Sant Joan “Casa a Mida”

El passat 23 de març i amb la presència institucional de les regidores Carme Querol, Montse Royes i Núria Garcia, va obrir les seves portes al número 101 del carrer Sant Joan, “Casa a Mida”.

Amb el lema “habitatges modulars pensats per a tu”, l’empresa neix de la unió d’un grup d’experts professionals del ram de la construcció i del món immobiliari dedicat a promoure habitatges des del 1965. “Amb tota aquesta experiència acumulada”, apunta la seva gerent, Míriam de la Rubia, “hem desenvolupat un innovador sistema constructiu que ens permet llars personalitzades amb una excel·lent relació qualitat preu”.

“Casa a Mida” proposa un projecte a mida, amb un pressupost tancat i amb una data fixe d’acabament, i amb altres avantatges com uns terminis de construcció més reduïts que als habitatges convencionals o un alt percentatge d’estalvi energètic.

“Casa a Mida” està obert de dilluns a divendres de 9 a 2/4 de 2 i de 4 a 2/4 de 8. Dissabtes, a hores convingudes. A finals de mes disposaran de la seva pròpia pàgina web, www.casaamida.es. El seu telèfon és 93 747 64 87.

A la dreta, el dia de la inauguració.

Gaseta 350