NOTÍCIES

Diumenge

16/04/2017

Últims dies per presentar-se a la portada de FM

La Regidoria de Festes ha posat en marxa la 20a edició del concurs per triar la portada de programa de Festa Major, que se celebrarà entre el 31 d’agost i el 4 de setembre i de la qual el guanyador serà guardonat amb un premi en efectiu de 300 €uros.

Cada participant podrà presentar al concurs un disseny original i inèdit, realitzat seguint qualsevol tècnica i d’estil totalment lliure. Això sí, la imatge haurà de mantenir un format horitzontal amb unes mesures de 22 cm d’alçada i 24 cm d’amplada. El disseny ha incloure obligatòriament el text “Del 31 d’agost al 4 de setembre de 2017” i pot incorporar, opcionalment, un eslògan representatiu de la Festa Major.

Tots aquells que vulguin participar-hi, poden presentar les seves creacions a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) fins al 20 d’abril de dilluns a divendres de 8:15h a 14h i tardes de dimecres de 16h a 19h. Un cop tancat el concurs, un jurat triarà la millor portada, seguint els criteris de disseny, originalitat i la capacitat de comunicar l’esperit de la Festa Major.

La imatge escollida, que representarà les festes d’aquest any, es donarà a conèixer en el transcurs del lliurament de premis dels Jocs Florals, que tindran lloc a la Plaça de Cal Baldiró el proper 28 d'abril. Com sempre, totes les obres presentades s’exposaran durant uns dies al Casal de Cultura a partir de la data del veredicte del jurat. Tota la informació sobre aquest concurs es pot trobar al banner que ja està penjat a la dreta de la pàgina principal de Matadepera.cat.

A la dreta, el cartell guanyador de l'any passat.

Gaseta 350