NOTÍCIES

Dimecres

12/04/2017

Visita del president de la IMHA Glenn Paton

Glenn Paton, president de la International Master Hockey Association va estar el passat diumenge 26 de març el Vallès, on va visitar el Club Egara, seu organitzadora del proper Mundial Masters 2018, que es disputarà del 27 de juliol al 5 d’agost.

El dirigent va aprofitar la visita per visitar els terrenys en els que es construirà el nou camp municipal d’hoquei de Matadepera, el projecte modificat del qual es va aprovar en el ple ordinari celebrat el passat dilluns 27 de març. Paton es va reunir amb l’alcaldessa Mireia Solsona, el regidor d’esports Quico Sala, el regidor d’urbanisme Nil López, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa Dani Nart, el vicepresident del Club Egara, Martí Lloveras i el president de la secció d’hoquei de l’entitat, Javier Ruíz. El Camp d'Hoquei Municipal és candidat a sub seu del Mundial, igual que el Camp Municipal de Terrassa.

El FIH Master World Cup és una competició que promou la International Master Hockey Association, reconeguda per la Federació Internacional de Hockey per a promoure el hockey de veterans. Serà la tercera edició d’aquest Mundial, que anteriorment s’ha celebrat a Rotterdam (2014) i Canberra (2016). Un competició que es divideix en 10 categories, 5 masculines y 5 femenines: +35, +40, +45, +50, +55. Un total de 100 equips (60 masculins i 40 femenins), prop de 2.000 esportistes, 300 partits, i on es preveuen rebre més de 3.000 persones durant els de dies de la competició.

A la dreta, dos moments de la visita de Glenn Paton a Matadepera.

Gaseta 350