NOTÍCIES

Dimecres

15/03/2017

AIUMA comença un curs dedicat a Haydn

L’Aula Interuniversitària de Matadepera comença aquest dijous 16 de març un curs de tres sessions dedicat a la figura de Franz Joseph Haydn, que anirà a càrrec del músic i comunicador Joan Vives. Tindrà lloc els dies 16, 23 i 30 de març a les 7 de la tarda al Casal de Cultura. El preu d’inscripció serà de 15 € per als no socis, i gratuït per als socis.

Franz Joseph Haydn (Rohrau, Baixa Àustria, 1732 - Viena, 1809) va ser un compositor austríac del Classicisme. És exponent del Classicisme vienès o Escola de Viena en la mateixa mesura que ho són Mozart i Beethoven, tres compositors que la posteritat, sobretot en el Romanticisme, van ser agrupats amb el nom de trinitat. La seva carrera musical cobreix tot el període que va des del final del Barroc fins al principi del Romanticisme. Va ser a la vegada el pont i el motor que va permetre que es portés a terme aquesta evolució.

A la dreta, el professor que imparteix el curs Joan Vives, en una recent visita a Matadepera. A sota, un retrat de Franz Joseph Haydn.

Gaseta 350