NOTÍCIES

Dimarts

21/03/2017

"Acceleració en Òrbita” per emprenedors

L’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, han començat una nova edició del programa “Acceleració en Òrbita”, un projecte que té per objectiu donar suport, eines i acompanyament a les persones físiques i jurídiques amb major potencial per tal d’accelerar el seu procés de creixement empresarial.

El projecte s’articula a través d’Orbital 40 el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa i aquest passat 13 de març es va obrir el termini per a la presentació de candidatures a la quarta edició. Se seleccionaran sis de les candidatures presentades, d’acord amb els requisits de participació: persones físiques i jurídiques amb vocació internacional, potencial de creixement, innovadores, amb seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls i que estiguin alineats amb la cultura i els valors de “Compartir per guanyar”, lema d’Orbital 40 que recull l’esperit i l’essència d’avançar i innovar mitjançant l’intercanvi del coneixement.

Les sis empreses seleccionades començaran realitzant dos tallers en grup per treballar el seu model de negoci des d’una visió teòrica i pràctica. Serà el punt de partida per a definir un pla d’acció per a cada empresa, que s’executarà a través d’accions individuals de la mà de tutors i tutores especialitzats. El programa es durà a terme al llarg d’aquest any i no suposarà cap cost per a les empreses seleccionades, ja que està totalment subvencionat.

El projecte, i d'altres que s'aniran donant a conèixer properament, s'emmarca dins un conveni de col·laboració supramunicipal que s’ha acordat entre l’Ajuntament de Matadepera, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, i l'Ajuntament de Terrassa que és qui ho lidera, per tal que els emprenedors puguin fer també ús del Centre Local de Servei a les Empreses.

Per formalitzar la candidatura cal omplir la sol·licitud a través del formulari que es pot trobar al web del programa. El termini finalitza el 24 de març, i el 29 del mateix mes és la data per comunicar les candidatures seleccionades. El 6 d’abril es farà l’acte de benvinguda del programa i començarà el primer taller en grup.

Trobareu més informació al díptic que us podeu descarregar a la dreta de la pàgina.

Documentació
relacionada

Gaseta 350