NOTÍCIES

Dijous

16/03/2017

Matadepera obre el circuit Nacex amb èxit

Els passats 10,11 i 12 de març, el Camp de Golf Municipal de Matadepera va acollir el primer campionat del IV Circuït Nacex 9 de 9. Es tracta de la quarta edició d'un circuït de 10 proves sorgit l'any 2013 a iniciativa de 9 camps de 9 forats de la província de Barcelona i del qual la tendència a l'alça en la participació any rere any, fa pensar una previsió d'uns 1.000 participants per a la totalitat de les proves del circuït. A Matadepera hi van jugar un total de 46 parelles, un total de 92 inscrits provinents de tot Catalunya.

La classificació scratch va estar encapçalada per la parella formada per José Maria Ruiz i Marc Nogueira. Es van classificar en segona posició representant el Golf la Roqueta els jugadors M. Angel Hidalgo i Jose Franciso Rubio, seguits pels jugadors locals Joan i Miquel Cortada, classificats en tercera posició.
Pel que fa a la classificació per handicap, es van classificar en primera posició la parella del Golf Barcelona Josep Brugué i Helga Garcia, seguits dels jugadors del Vallès Golf J. Antonio Navarro i J. Antonio Caballero, i en tercera posició es van classificar la parella en representació del Golf la Roqueta Alexandre Calafell i Jorge Baques.

El regidor d´esports Quico Sala, present a l'acte de lliurament de trofeus ha valorat molt positivament l’evolució de la inscripció a aquest Campionat, convertint-se juntament al Campionat Trofeu de Festa Major i Campionat de Nadal en un dels més concorreguts del Camp de Golf Municipal.

La propera competició al camp de golf està prevista pels dies 1 i 2 d'abril amb el Campionat de Primavera modalitat Stableford a 18 forats, i diumenge 23 d’abril amb el tret de sortida a la Lligueta 9 forats.

A la dreta, dues imatges del campionat d'aquest diumenge.

Gaseta 350