NOTÍCIES

Dilluns

13/03/2017

Associació de Famílies Nombroses

Video Veure video

L’alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona i la regidora de Benestar Social Carme Querol van rebre el passat dijous 9 de març a les dependències municipals una representació de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, una delegació de la qual s’acaba de constituir a Matadepera. A la trobada hi havia en Raül Sánchez Flores, director executiu de l’entitat, així com l'encarregada de l'area de promoció Assumpta Amat, d'arrels matadeperenques. També hi van donar suport dues components de l’entitat les matadeperenques Lourdes Ríos i Estel Riera.

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional que lluita per evitar la penalització i tracte injust de les famílies nombroses. Ser soci de l’entitat implica poder beneficiar-se de diversos avantatges i serveis. Per donar-se d’altra cal inscriure’s a http://www.familias-numerosas.org i pagar la quota mínima d’inscripció de 45 €uros per família.

Matadepera compta amb 240 famílies nombroses, i per densitat de població, és el tercer municipi de tot Catalunya (només després de Salt i Sant Cugat) que en té més.

A la dreta, un moment de la trobada a l'ajuntament (Foto: Quico Sala)

Gaseta 350