NOTÍCIES

Diumenge

12/03/2017

Visita de Montserrat Gatell pel Dia de la Dona

En el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora, la Regidoria de Benestar Social ha organitzat diverses activitats al voltant del paper de la dona en la història i la societat actuals i de la seva reivindicació.

Per aquest dijous 9 de març a la tarda i al Casal de la Gent Gran es va organitzar una xerrada que amb el títol "De ser dites a dir" va anar a càrrec de Montserrat Gatell, presidenta de l'Institut Català de les Dones entre el 2011 i el 2016.
La premissa de la conferència partia de la idea que al llarg de la història, les dones han estat excloses de molts àmbits de reconeixement social, entre d'altres, de la Cultura. Encara avui dia, els llibres de text mostren un buit enorme i invisibilitzen les dones que han escrit, pintat, esculpit, ballat, cantat, actuat, pensat... En definitiva, les dones que també han escrit la Història. Quins en són els motius? Les dones han escrit, pintat, menys? Quina és la seva situació avui?

Montserrat Gatell va ser una de les convidades al “MTD Notícies” de Matadepera Ràdio i podeu recuperar la seva entrevista al web de l’emissora (www.matadeperaradio.cat.)

A la dreta, dues imatges de l’estada de Montserrat Gatell a Matadepera: a la imatge superior, amb la regidora Carme Querol, a sota, amb Carme Querol, Nil López i l’alcaldessa Mireia Solsona. (fotos de Miquel Badia i Quico Sala respectivament).

Gaseta 350