NOTÍCIES

Dissabte

11/03/2017

'Hipstory', a la temporada d'Arts Escèniques

La Regidoria de Cultura organitza des del passat mes de febrer i fins al maig un nou cicle de la temporada estable d'arts escèniques que inclouen música, teatre, dansa i poesia. La tercera actuació tindrà lloc aquest diumenge 12 de març a les 7 de la tarda al Casal de Cultura i el preu és de 5 €uros.

Serà amb "Hipstory", un espectacle lúdic i didàctic, una barreja de hiphop amb història de la dansa i de la música que va des de la dècada dels 60's fins als nostres dies. A través d’explicacions, coreografies i gags humorístics, cinc ballarins i un músic mostraran les diferències entre el popping, el locking o el b-boying. També parlaran del beatbox, del scratch, de la música funk.

L’obra apropa als joves al món de la dansa amb la intenció de fer-lo sentir com un mitjà accessible a tothom, tot tractant situacions senzilles, oferint un llenguatge coreogràfic i una interpretació de qualitat.

Entrades exhaurides
Per altra banda, una de les actuacions de la temporada, la que tindrà lloc el 5 de maig amb el Quartet Mèlt, ja ha penjat el cartell d'"Entrades Exahurides".

Gaseta 350