NOTÍCIES

Diumenge

12/03/2017

El Handbol, 5è classificat al Ciutat de Sevilla

El Handbol Veterans Matadepera es va traslladar el passat diumenge 4 de març a la ciutat de Sevilla per disputar el III Torneig Internacional d’Handbol Veterà que va organitzar el Club Deportivo Veteranos de Sevilla.

La condició de Campió de la Lliga Catalana va portar a l’equip matadaperenc a terres sevillanes com a convidat de prestigi del Torneig, on a més dels amfitrions, van trobar-se amb equips d’alt nivell d’handbol com el Balonmano Veteranos de Granada o l’Esferantástica ACD de Lisboa, entre d’altres.

El Handbol Veterans Matadepera va disputar 3 partits, perdent-ne dos: contra el Balonmano Veteranos de Granada, l’equip que va acabar guanyant el torneig, van perdre 17 a 14; i contra l’Esferantástica ACD de Lisboa, amb un resultat de 19 a 14. El darrer partit es va guanyar 12 a 14 contra el Roma Handball.

El nivell de joc demostrat pels de Matadepera, conjuntament amb l’actitud dels seus jugadors envers la resta d’equips participants, va provocar que durant l’entrega de trofeus representants de l’equip sevillà informessin la seva intenció de tornar a convidar a l’equip de Matadepera a la següent edició del Torneig Internacional de Sevilla que es disputarà durant l’any 2018.

A la dreta, l’equip matadeperenc a Sevilla.

Gaseta 350