ESTRUCTURA MUNICIPAL

REGIDORIA DE COMUNICACIÓ

ESTRUCTURA MUNICIPAL

COMUNICACIÓ

 

Matadepera ha donat molta importància als mitjans de comunicació. No només per oferir al poble un servei de transparència amb el que vol actuar l'Ajuntament sinó també per a que sigui una escola per a futurs professionals. Des de l'any 2003, Matadepera compta amb la Regidoria de Comunicació, que, encapçalada per Quico Sala coordina les tasques de la ràdio (Matadepera Ràdio, 107.1 FM), televisió digital (www.matadeperatv.cat), premsa (a través de la Gaseta de Matadepera) la pàgina web municipal (www.matadepera.cat).

El primer va ser Matadepera Ràdio: va començar a la Festa Major de 1981) i és, de llarg, el mitjà més concorregut: una vuitantena de col·laboradors hi participen cada setmana amb una programació que abraça les 24 hores de programació pròpia.

Quatre anys més tard, el mes de maig de 1985, apareixeria Matadepera Televisió que va emetre durant poc més de vint anys en format analògic, però l'arribada de la TDT va provocar una reconversió, de manera que va penjant a la seva pròpia pàgina web resums dels actes més rellevants que es donen al poble.

La Gaseta es va incorporar més tard (al maig de 1988). Amb periodicitat mensual, arriba a totes les cases, i és un butlletí municipal que recull les activitats fetes i les que es faran; sense oblidar la informació política, pretén informar al poble de tots aquells assumptes que mouen la societat civil.

Les noves tecnologies també van impulsar la creació, al setembre de 2006, de la pàgina web de l'Ajuntament: www.matadepera.cat, que es renova diàriament amb notícies locals, i entre les seccions més visitades, les dades de l'estació meteorològica permanentment actualitzada, i una secció d'hemeroteca que recull el que es publica als diaris sobre Matadepera. La pàgina disposa d'una agenda que reben gratuïtament més de 500 usuaris el dilluns al matí. La pàgina rep prop de 200.000 visites a l'any.

Els quatre mitjans tenen una clara vocació de servei al poble, encara que amb les característiques ben marcades.

 

Responsable polític

Quico Sala i Soriano   qsala@matadepera.cat

Ubicació C/ Pere Aldavert, 4
08230 Matadepera
Horari de consultes Dimecres de 11.00 a 13.00
Contacte
Tel:  93 730 01 32
Fax: 93 730 06 00

Matadepera Ràdio

Enllaços relacionats

La Gaseta
Televisió