ESTRUCTURA MUNICIPAL

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

ESTRUCTURA MUNICIPAL

PROMOCIÓ ECONÒMICA

Des de la seva creació, l’any 2003, la Regidoria de Promoció Econòmica, està treballant en el suport a les petites empreses de serveis i als comerços per a millorar la seva competitivitat i pel desenvolupament empresarial.

Impulsar la cultura emprenedora, potenciar el comerç i el turisme com a motors d’activitat i la promoció, creació i desenvolupament d’iniciatives empresarials conformen els objectius prioritaris de la Regidoria.

Serveis a les empreses i als emprenedors

Si vols millorar la competitivitat de la teva empresa, pots fer-ho a través de l’assessorament d’experts que et facilita l’Ajuntament de Matadepera.

Oferim suport a les persones emprenedores que vulguin iniciar un negoci, assessorant en la realització del pla d’empresa, informació al voltant dels ajuts i crèdits existents.

Comptem amb un espai d’assessorament i recursos El Club de l’Emprenedor. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’adreça emprenedor@matadepera.cat

Servei d’intermediació laboral

S’ha posat en funcionament un nou servei d’intermediació laboral amb l’objectiu d’apropar als demandants d’ocupació amb les empreses.

Aquest servei ofereix:

  Informació, orientació i suport a la recerca o millora de    l'ocupació  Borsa de treball adreçada a persones i empreses del municipi  Gestió d'ofertes de treball

Aquest servei municipal es troba integrat dins la Xarxa  Xaloc Intermediació de la Diputació de Barcelona la qual  cosa permet que les persones de Matadepera que busquen feina, pel sol fet d’inscriure’s tinguin al seu abast ofertes de tota la comarca.

Les empreses que vulguin cobrir llocs de treball, poden també adreçar-se al servei, farem una recerca acurada en funció de les seves necessitats.

Matadepera Comerç

T’acompanyem en la innovació i consolidació del teu comerç a través de l’assessorament personalitzat i el foment de l’associacionisme.

Prediagnosi comercial de Matadepera
Diagnosi del comerç de Matadepera i pla d’actuació
Pla de dinamització Centre Comercial a Cel Obert
Urbanisme Comercial

Matadepera Turisme

Guia Gastronòmica 
Del camí ral a l’estiueig 
Masies de ponent 

Responsable polític  Núria Garcia Múrcia           ngarcia@matadepera.cat
Ubicació Plaça de l'Ajuntament, 1
08230 Matadepera
Horari de consultes Reserva amb cita prèvia
Contacte
Tel:  93 787 02 0093 787 02 00
Fax: 93 730 00 48