Domingo Ortega a tres campionats de muntanya

Diumenge, 28 d'abril de 2024 a les 14:10

Va quedar primer en un i sotscampió als altres dos.

El veterà corredor matadeperenc Domingo Ortega Medina, màster 75, ha participat en aquest mes d’abril a tres campionats. El primer va tenir lloc el cap de setmana del 13 i 14, a Candeleda (Àvila), on va disputar el Campionat d’Espanya de Vertical que tenia un recorregut de 4,7 quilòmetres amb un desnivell de 670 metres. Es va proclamar sotscampió. Com també a la cursa de muntanya que va tenir lloc el mateix cap de setmana de 7,5 km amb un desnivell de 1.040 metres.

Una setmana més tard, el 20 es va disputar el Campionat de Catalunya Trail Running a Sant Julià de Cerdanyola. En aquesta ocasió van ser 16 Km que van comptar amb un desnivell de 950 metres i on Ortega es va proclamar campió de Catalunya.

A la imatge, Ortega, en un dels podis (Foto: DO).

Darrera actualització: 26.04.2024 | 15:11