Diumenge
26/03/2017

07:00 Els excursionistes enllesteixen la Ruta del Cister

En el marc del projecte per cobrir la Ruta del Cister, la Unió Excursionista de Matadepera ha organitzat la cinquena i darrera etapa que cobreix tot el cami i que en aquesta ocasió agafa el tram Rocafort de Queralt a Santes Creus. Serà el diumenge 26 de març, se sortirà des del pavelló a les 7 del matí, i el temps estimat per fer-la és de 6 hores. La distància a recórrer és de 23’8 quilòmetres i la dificultat mitjana.

Se sortirà de Rocafort de Queralt i tot seguit es prendrà el camí de Montbrió de la Marca que ens portarà fins el riu Vallverd i la Font Voltada. Una pujada forta i pedregosa ens conduirà a la Serra del Comaverd. S’arribarà a la Roca del Cogulló, el punt més alt d’aquesta excursió (871 m). Ens haurem d’agafar als cables per a poder fer el descens.
Per la pista forestal del Pont d’Armentera, es creuarà aquest poble pel pont del riu Gaià i una pista entre vinyes ens portarà a Santes Creus. Amb la visita a aquest gran i molt bé conservat monestir, es finalitzarà la Ruta del Císter.

Per apuntar-se a l’excursió cal inscriure’s al mail uem@uem.cat o bé fer-ho per telèfon al 608 096 668 abans del dissabte 18 de març. Cal portar esmorzar i dinar.

Més informació >>