Divendres
31/03/2017

20:00 Katia Michel a la temporada d'Arts Escèniques

La Regidoria de Cultura organitza des del passat mes de febrer i fins al maig un nou cicle de la temporada estable d'arts escèniques que inclouen música, teatre, dansa i poesia. La cinquena actuació tindrà lloc aquest divendres 31 de març a les 8 de la tarda al Casal de Cultura i el preu és de 5 €uros. En aquesta ocasió s'oferirà un concert amb la pianista Katia Michel, que interpretarà obres de Chopin i Granados.

La pianista catalanosuïssa i veïna de Matadepera ha actuat a Europa, Estats Units, Mèxic, Amèrica Central, Colòmbia i Sud Est Asiàtic. Com a solista ha col·laborat amb nombroses orquestres: les orquestres de RTVE, Radio-Televisió suïssa, la Orquesta Sinfónica Nacional de Colombia, la Böhmische Kammerphilharmonie, l’Orchestre Régional de Cannes, l'Orquestra Simfònica del Vallès, la Orquesta Sinfónica de El Salvador i la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla, sota la direcció de Philippe Bender, Philippe Béran, German Cáceres, Tomasz Golka, Francesc Llongueres, Juanjo Mena, Uwe Munt, Piero Romano i Urs Schneider, entre altres.

Katia Michel compagina la seva activitat de concertista amb la docència, ha donat Masterclasses als EEUU, a Colòmbia i a Mèxic i actualment és professora del Conservatori del Liceu i del Conservatori Municipal de Manresa.

Més informació >>